Ke­vät­pii­ri­ko­kous lä­hes­tyy!

Uudenmaan Vasemmistoliitto ry:n sääntömääräinen kevätpiirikokous järjestetään lauantaina 13.4.2024 klo 10.00 alkaen. Kokoukseen osallistuminen tapahtuu vain tietoliikenneyhteydellä.

Tervetuloa Uudenmaan Vasemmistoliiton sääntömääräiseen kevätpiirikokoukseen! Kokous järjestetään lauantaina 13.4.2024 klo 10.00 alkaen. Kokoukseen osallistuminen tapahtuu ainoastaan Microsoft Teams-yhteydellä ja siksi osallistujia pyydetään varmistamaan, että heillä on kokousta varten käytettävissään osallistumiseen tarvittavat välineet.

Osallistuminen ei vaadi Teams-sovelluksen lataamista tai rekisteröitymistä. Kaikkien osallistujien on ilmoittauduttava etukäteen lomakkeella 8.4.2024 mennessä.

Kokouksessa käsitellään kevätpiirikokouksen sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden toimintakertomus, minkä lisäksi käsittelyyn tulee vuoden 2025 aluevaalien ehdokasasettelusta päättäminen. Kokouksessa kuullaan ajankohtainen tilannekatsaus kansanedustaja Jussi Saramolta, Teollisuusliiton 1. varapuheenjohtaja Turja Lehtoselta sekä europarlamentaarikko Silvia Modigilta.

Jäsenyhteisön nimenkirjoittajia on pyydetty toimittamaan lomakkeella valtakirjat, joihin nimetään kunkin yhteisön äänivaltaiset edustajat ja mahdolliset varaedustajat.

Piirihallituksen hyväksymät kokousmateriaalit ja osallistumislinkit toimitetaan sähköisesti kaikille määräaikaan mennessä ilmoittautuneille viimeistään keskiviikkona 10.4.2024.

Huom! Mikäli osallistujaa ei ole mainittu jäsenyhteisön valtakirjassa tai hän ei ole ilmoittautunut oheisen lomakkeen kautta eräpäivään mennessä, niin emme voi taata äänivaltaista osallistumista.

Tervetuloa!

Lisätiedot
Toni Asikainen, toiminnanjohtaja, 040 664 5901, toni.asikainen@vasemmistoliitto.fi